Subject *
Name *
Email
Content *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

Grant Julianna ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Maccabi Kupa

 

Szeretném megköszönni az idei Maccabi Kupa rendezõinek a tényleg nagyszerü versenyt, amely szinte minden vonatkozásban megfelelt, sõt túlszárnyalta várakozásaimat. Ez nekem az elsõ MK volt és bár hallottam, hogy Matyiék jó versenyeket csinálnak, mindenki prioritásai másak, így gondoltam majd én eldöntöm, hogy nekem tetszik-e.  Hát nagyon tetszett. Nemcsak a jó térképek, jó pályák és a tüzetes, megbízható rendezés volt korrekt, hanem valahogy a hangulat is. Jól odafigyeltek mindenre amire lehetett és kellett.  Nekem különösen a gyümölcs árusok imponáltak, ilyen egészséges élelmet ritkán kap az ember a célterületeken. Mégegyszer köszi és ha még élek és tudok futni, jövõre is ott leszek!

Grant Júlia

Friday, 01 June 2012 07:59

Horváth Sándor: Köszönjük

Kedves Szervezők Rendezők !

Köszönjük, ismét magas szinvonalú versenyt rendeztetek ! Mindannyian jól éreztük magunkat, a térképek nagyon jók voltak, így a pálykkal már nem lehetett sok gond :-)  Egyedül a kisebbeknek volt hiányérzetük, hogy az ő pályáik nem érintették a labirintust.

Külön dícséret illet titeket a komoly díjazásért !

Köszönjük : Sanyi

Wednesday, 30 May 2012 12:02

admin: Recaptcha

Kedves Gerzson!

Mi sem szeretjük, de sajnos így is sok spam érkezik a vendégkönyvbe. A moderátori jóváhagyás is csak ezért szükséges, nem a tájfutók bejegyzései miatt...:-)

Megértéseteket köszönjük!

Tuesday, 29 May 2012 22:23

Kéri Gerzson: captcha

A verseny lebonyolítása ismét szuper volt, de a captchákat utálom!

Tuesday, 29 May 2012 22:12

Szerencsiné Csamangó Jusztina ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Kedves Matyi!

A mórahalmi lelkes tájfutó gyerekek nevében köszönjük a lehetőséget, hogy indulhattak mindhárom napon a versenyen. Ők, és szüleik most érezhették először az ilyen nagy versenyek légkörét, hangulatát. Biztos nagy lendületet adott ez a verseny a további fejlődésükhöz, lelkesedésükhöz. Talán legközelebb még többen lesznek, hiszen nagyon jól érezték magukat.Laughing

Tuesday, 29 May 2012 21:21

Marosfalvi Eszter ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): 10D mintapályák!

Kedves Rendezők!

Nagyon tetszett a rendezés, a terep, a pályák, a célhely, a tésztaparti, a strand ... De a LEG: a 10D pályák! Minden nap, de főleg 3.nap nagyon ötletes volt a pálya és a szalagozás. Még útvonalválasztási lehetősége is volt annak, aki elhagyta a szalagozást. A két Levente megbeszélték, hogy merre mentek és többször is más-más útvonalon futottak (rohantak), miközben végig néhány másodperc különbséggel felváltva vezettek. Érdekes, izgalmas és közben biztonságos pálya volt. Bár minden versenyen ennyi figyelem jutna a legkisebbekre, a legfontosabb versenyzőkre!

Köszönjük!

M.Eszter és a Toldi család

Tuesday, 29 May 2012 21:07

Goldmann Róbert ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Dicséret

Köszönjük a szinvonalas versenyt. Nagyon jól éreztük magunkat. A fürdő belépőnek köszönhetően igazi Wellnes hétvége volt:-)

Jövünk máskor is.

 

Tuesday, 29 May 2012 20:20

admin: Képek

Kedves Gabi!

Hamarosan, jelenleg éppen azon ügyködöm...:-)

Tuesday, 29 May 2012 16:18

Vas Gabriella ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Mikor lesznek fényképek?

Kedves Mindenki!

Mikor lesznek fent fényképek? Kiss

Tuesday, 29 May 2012 14:51

Ormay György ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ): Maccabi Kupa

Kedves Rendezők,

Gratulálunk az idei teljesítményetekhez, ismét sok meglepetéssel rukkoltatok elő, köszönjük, hogy Nektek Mi voltunk a fontosak. Nagyon jól éreztük magunkat és különösen tetszett a "Kupának" átadott üveg-műalkotás.

Köszönjük

Ormay Család

Monday, 28 May 2012 19:36

 

Powered by Phoca Guestbook