Homokháti Maccabi Kupa 2015 vendégkönyv

Vendégkönyvünk főleg a spamek elkerülése céljából moderált, ezért üzeneteitek nem jelennek meg azonnal. Igyekszünk mihamarabb jóváhagyni, szíves türelmeteket kérjük, és megértéseteket köszönjük.

Our guestbook is moderated to avoid spam messages so displaying your message will be delayed. Thank you for your patience.

 

Téma *
Név *
Email
Üzenet *
AntiSpam Ellenőrzés * Captcha képKép újratöltése
   
 

Richard Robinson ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Congratulations from Belgium

On behalf of my wife (Laurence Robinson-aughuet) and I, many thanks to all from the Maccabi club for having organized a great Orienteering event. We were happy to fly over from Belgium to take part in these 3 days. Our first time in Hungary. Great experience! We liked the technical although very fast terrain. You've also done a great job on the event center with plenty to eat and drink. We whish you all ther best for the future and hope to see you in Belgium (our club is organizing a 3 days event next year: http://3days2016.twowof.be)

Many thanks again,

 

Richard

2015. máj. 27. szerda, 13:32

Pataki Gábor: Maccabi 2015

Nagyon jó verseny volt, tetszett minden futam. Az időjárás is kegyes volt futás alatt egyszer sem esett.

2015. máj. 27. szerda, 10:47

z: w

Teljesen egyetértek a Mikivel. Konkrétan az F35A kategóriáról beszélünk. Nekem éppen ment a labirintus és ha történetesen nem szállok ki a versenyből előbb egy rossz pontfogással, akkor pont a labirintusban jöttem volna két helyet előre az összetettben, amire egyáltalán nem lettem volna büszke. Semmi szükség egy 21,35 A pályába ilyen és bármilyen(!) oda nem illő elemekre. Érdekességnek, br vagy egyéb pályákba beépítve, különálló játéknak minden bizonnyal kiváló, de "komoly" kategóriákba beépíteni nem szabad.

Ezt leszámítva a verseny kiváló volt minden szempontból, különös tekintettel a pontos térképre.

Weibl Zoltán

2015. máj. 27. szerda, 10:08

HanuszMária ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Homokháti Maccabi Kupa

Elnézést, amiést olyan sok elírás található a bejegyzésemben, fel kellett volna vennem a szemüvegemet. Hanusz Mária

2015. máj. 26. kedd, 11:31

Babka Miklós: Értékelés

Sziasztok,

Tényleg élvezetes volt a hétvégi verseny, kitűnő térképekkel és jó (gyors)pályákkal! Itt tényleg kellett futni, mint ahogy az eredendően a tájfutás szóban is szerepel. Éppen ezért egyetlen negatívumként a labirintust kritizálnám, mert ugyanis amikor 2 nap után a 2.-3.-4.-5. helyen 3 percen belül vannak a futók, akkor egy hosszútávú napon bármi megeshet, ahhoz nem kell labirintus. Nem annak kell eldöntenie a versenyt!

Nekem tényleg nem ment ez a labirintus, egyszerűen futni sem lehet, meg tájékozódni sem, mert 160-as pulzussal összefolynak a vonalak.

De egyébiránt tényleg kafa volt! Köszönjük!

Üdv,

Miki

 

2015. máj. 26. kedd, 11:30

Hanusz Mária ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Homokháti Maccabi Kupa

Kedves Rendezők!

Nerm ujdonság, hogy remek volt a verseny!

A legfontosabb a tékép és a plyák. Nagyon pontosan helyesbitett. A forrai testvérek évek óta készítik jobbnál-jobb térképeiket. Lehetne már egyszer az ő munkájuk is az év térképe! Szó nincs arról, hogy az Alföldön csak olyan terepek vannak, amin csak futni kell! A domborzat, a fedettség pontos ábrázolása nem könnyű feledat. Szokszínűségéről már meggyőződhettünk: van borőkás, finom domborzatos, mindenütt nehezebben futható és még sorolhatnám.

A pályák technikásak voltak.

...és a "körítés": magasszínvonalú rendezés, amibe belefért az is, hogy a versenyzők esetleges egyéni gondját-baját megoldják. 

A hab a tortán, hogy még az időjárás is kegyes volt. megúsztuk az esőt.

Sajnálhatja, aki nem vett részt a versenyen!

Hanusz Mária

 

 

 

2015. máj. 26. kedd, 11:27

Ambrusch Ferenc ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Köszönetnyilvánítás

Kedves Szervezők!

Szeretném köszönetemet kifejezni a verseny valamennyi szervezője és szponzora felé. Ismét egy már megszokottan magas színvonalú versenyt hoztatok össze Nekünk. Külön gratulálok az időjárás felelősnek :-)

Munkátokhoz további sok sikert és nagyon jó egészséget kívánok a Nyugalomkárosítók SC minden versenyzője nevében!

Üdvözlettel: Ambrusch Ferenc

2015. máj. 26. kedd, 10:57

Krasznai Orsolya ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Köszi!

Köszönjük a szervezést, nagyon jól éreztük magunkat!Jó terepen, jó térképen, izgalmas pályákon futhattunk, és élveztük az extra szolgáltatásokat is!

Krasznai Orsi

2015. máj. 26. kedd, 10:57

 

Powered by Phoca Guestbook